Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
UDMR și PNL au votat azi un proiect care ”nici măcar nu a fost discutat și dezbătut în ședința de comitet” Foto: Satu Mare News

UDMR și PNL au votat azi un proiect care ”nici măcar nu a fost discutat și dezbătut în ședința de comitet”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consilierul local ALDE, Mihai Huzu, în calitate de membru în Comitetul Director al CSM Satu Mare,

a ținut să prezinte câteva probleme din cadrul clubului, cum ar fi cea de comunicare, dar și să detalieze motivul pentru care votează ”împotrivă” proiectul de hotărâre privind modificarea Comitetului Director al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, aflat pe ordinea de zi de azi, respectiv pentru că ”nici măcar nu a fost discutat și dezbătut în ședința de comitet.”
Cu toate că înainte cu câteva minute de a începe ședința de Consiliu Local, președintele Vasile Fogel a fost în sală, la începerea ședinței, s-a făcut nevăzut...

  • ”Încă de la început, de când am fost numit în Comitetul Director, pentru orice informație, document sau explicație de care am nevoie pentru luarea deciziilor trebuie să fac demersuri repetate pentru a le obține, asta în cazul în care reușesc să le obțin. Uneori trebuie să trimit zece emailuri ca să primesc anumite răspunsuri, alteori nu le primesc deloc sau le primesc prea târziu încât fizic nu apuc să le analizez în vederea luării unei decizii. Nu mi se pare normal ca eu, în calitate de membru în Comitetul Director să trebuiască să supervizez activitatea Clubului și să mă implic mai mult decât personalul angajat. Este evident că acolo cineva ori nu își face treaba în interiorul echipei, ori domnul director nu este capabil să conducă echipa respectivă”, a spus Huzău.

Mai mult acesta a arătat că există o serie de greșeli în documentul întocmit și supus votului de azi, ce privește aprobarea Normelor Financiare, care prevăd modul în care se pot cheltui efectiv banii Clubului, însă nu a reușit să primească lămuriri din partea președintelui clubului, Vasile Fogel, deoarece acesta ”nu răspunde la telefon, nu răspunde la mesaje, de emailuri nu mai vorbim, iar de câte ori am fost la sediul CSM, în timpul programului de muncă, nu l-am găsit niciodată acolo și nici nu am fost contactat ulterior”, după cum a menționat Huzău.

”Aceste documente, cum sunt ROF-ul, Organigrama și normele financiare ar trebui și respectate, nu doar scoase din sertar în momentul în care trebuie să le votăm și pe urmă puse la loc”, a mai spus Huzău care i-a transmis pe această cale președintelui Fogel și un mesaj: ”Îi reamintesc domnului director ca avem și alte atribuții în acest Comitet Director, nu doar datoria de a ne prezenta cu două zile înainte de ședința de Consiliu Local pentru a semna documente care urmează a fi votate”.
Urmare a celor prezentate mai sus, consilierul Mihai Huzău a precizat că va ”împotrivă” la proiectul de hotărâre privind modificarea Comitetului Director al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, aflat pe ordinea de zi de azi.

  • ”Având în vedere situația prezentată anterior, nu pot decât să mă împotrivesc acestui proiect, și m-aș mira dacă cel puțin restul colegilor mei din Consiliul Director ar fi dispuși să îl voteze, atâta timp cât nici măcar nu a fost discutat și dezbătut în ședința de comitet.”

Proiectul de hotărâre privind modificarea Comitetului Director al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a trecut, în cele din urmă, cu votul consilierilor UDMR și PNL.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii