Caritas a distribuit pachete de ajutor și mâncare caldă în ajunul Sărbătorilor Pascale

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare acordă atenție deosebită ameliorării suferinței semenilor noștri aflați în dificultate zi de zi, și în special în perioada sărbătorilor creștine.

În ajunul Crăciunului și Sărbătorilor Pascale organizația oferă pachete cu alimente neperisabile și produse de igienă persoanelor și familiilor care trăiesc în condiții grele, pe raza județelor Satu Mare și Maramureș. Pe lângă aceasta, Caritas organizează regulat acțiuni de distribuire de mâncare caldă în perioada sărbătorilor pentru a aprinde flacăra speranței în inima celor care au avut parte de o soartă vitregă.
Așa s-a întâmplat și acum, voluntarii organizației și angajații Centrului de Resurse pentru Integrare Socială și Profesională din Carei și Satu Mare au oferit pachete de ajutor pentru sute de persoane și familii în cursul săptămânii trecute. Datorită donației unui sătmărean generos, voluntarii Caritas au împărțit șaptesute de sărmăluțe în cele mai sărace zone din reședința de județ. Ei s-au gândit și la vârstnicii bolnavi cu pensii mici care trăiesc singuri și în condiții grele, aflați în grija asistenților și infirmierilor de la Centrul de Îngrijire la Domiciliu „Sf. Hildegarda”, ducându-le acasă mâncarea gustoasă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii