alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews
Polițiștii au prins și amendat zeci de contrabandiști foto: arhivă

Polițiștii au prins și amendat zeci de contrabandiști

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În scopul eficientizării activităţii de prevenire și combatere a fenomenului evazionist care se manifestă cu precădere în domeniul producerii, deținerii și comercializării de tutun, ţigări de contrabandă şi alcool în afara antrepozitului fiscal, în data de 4 aprilie,

polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfăşurat, în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare - Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban, acţiuni inopinate de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniile menționate.
Urmarea a neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.300 de lei, din care 10 sancțiuni la Legea nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, constând în expunerea spre vânzare de către agenții economici și producătorii agricoli, de produse a căror proveniență nu putea fi dovedită în condițiile legii și o sancțiune la OUG nr. 28/1999, privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat.
Cu ocazia verificărilor efectuate la punctele de lucru ale agenților economici au fost depistate sume de bani care nu au putut fi justificate prin documente emise de aparatele de marcat.
Totodată, a fost confiscată cantitatea de 720 fire țigarete de proveniență Ucraina, 140 litri alcool și suma de 1 210 de lei.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii