Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Două femei, găsite moarte în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Două femei au fost descoperite moarte în cursul acestei dimineți.

Cadavrul uneia dintre femei a fost găsit plutind pe râul Someș, în zona Podului Tehnologic din municipiul Satu Mare. Un martor a sunat astăzi la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Poliție și Serviciul Județean de Ambulanță.
Încă nu se cunoaște identitatea cadavrului, aceasta urmând să fie stabilită de polițiști. Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei, medicii legiști urmând să stabilească cauzele care au dus la deces.
Cea de-a doua femeie, în vârstă de 58 de ani, a fost descoperită moartă în apartamentul în care locuiește, de pe strada Brașovului, din Cartierul Micro 17. Vecinii acesteia au sunat la 112, îngrijorați de faptul că nu au mai văzut-o de câteva zile.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție la mare înălțime al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, care a intrat în apartament prin balcon.
Din câte se pare, în cauză nu sunt suspiciuni de omor. Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii