alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Volei. CSM Satu Mare a pierdut primul meci din play-off

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Echipa de volei a CSM Satu Mare a pierdut sâmbătă primul meci din cadrul play-off-ului campionatului Diviziei A2, Seria Vest, jucat pe teren propriu împotriva CSU Oradea, scor 2-3.
După un început perfect de meci în care au câștigat primele două seturi la pas (25-13 și 25-16), elevele antrenorului Ovidiu Groza s-au relaxat prematur și au pierdut următoarele două seturi (20-25, 17-25). În setul decisiv și-au revenit și au condus până spre final setului însă, după câteva erori neforțate și o precipitare la finalizare a sătmărencelor, jucătoarele din Oradea au întors scorul de la 10-8 și au reușit să câștige setul decisiv cu scorul de 15-13.

Evoluația jucătoarelor de la CSM Satu Mare din primele două seturi și de la începutul setului decisiv de astăzi ne dă speranța că pot câștiga în meciul următor din deplasarea la Oradea și ar avea șanse mari de a se impune în meciul decisiv de la Satu Mare.

Seria de meciuri dintre CSM Satu Mare și CSU Oradea continuă în data de 20 februarie, la Oradea, iar dacă va fi cazul, meciul decisiv se va juca în 27 februarie la Satu Mare.
Sursa: www.sportulsatmarean.ro

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii