Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Violator în serie, reținut de polițiști

Un bărbat care a stat 9 ani în închisoare pentru violuri în serie comise pe raza mai multor județe, printre care Satu Mare și Hunedoara, a fost reținut.

”Luni, în jurul orei 14.00, în urma activităţilor de căutare, poliţiştii hunedoreni au reuşit prinderea şi reţinerea, pe raza municipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.Poliţiștii au fost sesizați în urmă cu câteva zile depre faptul că o femeie din localitate, în timp ce făcea taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat să îl transporte în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii, unde, sub ameninţare, a violat-o.

În iunie 2013, Bătălan Petru a fost reţinut la Satu Mare, după ce a violat o bătrână de 71 de ani.

La acea dată, individul a fost eliberat de câteva zile din Penitenciar, unde a ispășit o pedeapsă de patru ani pentru viol. După al doilea viol, bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind eliberat în acest an.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii