alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Polițiștii sătmăreni au aplicat peste 100 de amenzi într-o zi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat ieri aproximativ 30 de sancțiuni contravenționale la Legea nr. 61/1991 și Legea nr. 12/1990 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și în jur de 110 de amenzi la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii rutieri au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto pentru nerespectarea regimului de viteză și neacordarea priorității de trecere pietonilor aflați în traversarea drumului public pe treceri de pietoni semnalizate și marcate corespunzător.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au acționat pe principalele artere ale municipiului pentru identificarea pietonilor care s-au angajat în traversarea drumului public în mod neregulamentar. Cu această ocazie au fost sancționați 18 pietoni, pentru traversări neregulamentare.
În cadrul activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada împreună cu specialiștii RAR au fost reținute 3 certificate de înmatriculare pentru emisiune de noxe peste limita legal admisă și utilizarea de anvelope de alte dimensiuni.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii