Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ce a făcut un sătmărean când a găsit pe stradă două carduri bancare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un sătmărean, de 30 de ani, a fost depistat de polițiștii de ordine publică în municipiul Satu Mare având asupra sa carduri bancare, emise pe numele altei persoane.

La data de 15 octombrie, patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, care avea asupra sa două carduri bancare emise pe numele altei persoane.
Astfel, continuând cercetările, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au stabilit faptul că la data de 2 octombrie, bărbatul mai sus menționat ar fi găsit pe jos, în municipiul Satu Mare, două carduri emise pe numele altei persoane, pe care ar fi încercat să le folosească în scopul de a retrage numerar și pe care nu le-a predat poliției în termenul prevăzut de lege.
Astfel, s-a înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, accesul ilegal la un sistem informatic și tentativă al efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii