Campanie demarată de o sătmăreancă: haine pe copaci pentru oamenii amărâți

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sătmăreanca Larisa Mircea vine cu o propunere inedită pentru municipiul Satu Mare prin care îndeamnă persoanele care pot să doneze haine groase de iarnă, atât pentru copii, cât și pentru adulții fără adăpost, să le pună pe un copac, cu un mesaj că sunt pentru donat.

Campania se bucură deja de câțiva zeci de simpatizanți, iar inițiatoarea acestui demers mai așteaptă și alți voluntari. Cu atât mai mult cu cât temperaturile de afară sunt foarte scăzute.
”Mămici, de câteva zile mă tot bate gândul să ajut și eu într-un fel nevoiașii acestui orășel. Se face lucrarea aceasta și în alte orașe și chiar are succes. Fiecare avem acasă o geacă groasă pe care ori nu o purtăm, ori o ținem degeaba prin saci depozitată. Fac eu rost de geci, atât de geci pentru copilași, dar mai ales pentru oamenii străzii. Am nevoie de ajutor, câteva zeci de minute, de mămici care să mă ajute să le distribui. Vă las o poză ca să înțelegeți la ce mă refer”, este mesajul Larisei Mircea, postat într-un grup dedicat ”Mămicilor din Satu Mare”.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii