Razie a jandarmilor în piețe. Țigări de contrabandă ascunse în toaletă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Razie de amploare a jandarmilor în piețele agro-alimentare din municipiul Satu Mare, în vederea depistării celor care fac comerț ilicit, în special cu produse de contrabandă.

Astăzi, în cadrul unei acţiuni de combatere a comerţului ilicit în pieţele din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au aplicat patru amenzi în valoare de 1.200 de lei în temeiul Legii 61 / 1990 – referitoare la încălcarea unor norme de convieţuire socială, două avertismente scrise în baza Legii nr. 12 / 1990 – referitoare la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi patru amenzi în valoare de 500 de lei fiecare în temeiul aceleiaşi Legi.
Cu această ocazie au fost ridicate în vederea confiscării 126 de pachete de ţigarete care nu aveau marcaj fiscal corespunzător. Totodată, în timpul desfăşurării acţiunii punctuale, în toaleta din incinta pieţei jandarmii sătmăreni au descoperit un sac de plastic în care se aflau 45 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
Pentru a preveni unele aspecte nedorite, Jandarmeria recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii