Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Două noi cazuri de pestă porcină confirmate în Cehal și Orbău

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Două noi cazuri de pestă porcină au fost confirmate în județul Satu Mare. Au fost stabilite noi zone de restricţie și protecţie.

Este vorba despre două gospodării individuale din Cehal și Orbău. Potrivit autorităților, au fost instituite noi zone de restricție și protecție pentru a preveni răspândirea virusului.

  • ”Prefectul, în calitate de preşedinte al Unităţii Locale de Decizie (ULD) Satu Mare, a supus aprobării membrilor CLCB Decizia nr. 2/2019 prin care s-a aprobat Planul demăsuri pentru controlul bolii pesta porcină africană în exploataţiile din localităţile Cehal şi Orbău, judeţul Satu Mare şi a dispus transmiterea de urgenţă a acestuia către Unitatea Locală de Sprijin de la nivelul unităţii administrativ-teritoriale Cehal. Planul aprobat stabileşte zonele de restricţie, protecţie şi supraveghere precum şi măsuri derestricţie pentru mişcarea animalelor în această zonă,” potrivit autorităților sătmărene.

În urmă cu zece zile conducerea DSVSA Satu Mare a anunțat închiderea ultimele șapte focare de pestă porcină din județul Satu Mare, respectiv din localitatea Dindești.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii