Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

O falsă polițistă ar verifica comercianții din piața din Carei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mai mulți comercianți din piața agroalimentară Carei au semnalat că o femeie obișnuiește să le ceară tot felul de acte pretinzând că ar fi lucrător al Poliției Economice.

Falsa polițistă este dotată cu un aparat de fotografiat, obișnuind să fotografieze actele pe care le cere pentru a le controla, au descoperit jurnaliștii de la opiniedecarei.com.
Mai mulți comercianți din piața agroalimentară Carei reclamă că sunt hărțuiți periodic de o femeie în vârstă de 50-55 de ani, care se prezintă drept lucrător al Poliției Economice, venit să le controleze actele.
”M-am trezit în magazin cu o femeie care mi-a spus că lucrează la Poliția Economică. Mi-a cerut mai multe facturi cică pentru a le controla. Mi s-a părut ciudat când a scos din geantă un aparat de fotografiat și a început să fotografieze facturile. Când am întrebat-o de când procedează în acest fel polițiștii de la Economic, a șters-o rapid din magazin”, a declarat un comerciant, sub protecția anonimatului.
Potrivit informațiilor care circulă printre comercianți, uneori falsa polițistă nu se mulțumește doar să ceară acte în control. Alteori le pretinde comercianților câte un kilogram de mere, o legătură de zarzavaturi sau câteva cepe.
sursa: Opinie de Carei

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii