davis banner

Prim-vicepreședintele Cartel Alfa, Liviu Apostoiu: ”România, trezește-te, sătmăreni, treziți-vă, că mâine puteți să fiți în aceeași situație!”

Prim-vicepreședintele Cartel Alfa, Liviu Apostoiu, se află la Satu Mare și s-a alăturat greviștilor de la Electrolux. Angajații Electrolux se află de zece zile în grevă.

Deoarece până în prezent sindicatele și conducerea fabricii nu au ajuns la un compromis în ceea ce privește majorarea salarială, de 2 lei/oră, muncitorii vor continua protestul până când nu vor primi salarii decente și condiții mai bune de muncă.

“Țara asta nu este o țară de sclavi” a spus Liviu Apostoiu, vicepreședintele Cartel Alfa, care le cere tuturor sătmărenilor să iasă în stradă joia viitoare, la marșul organizat de sindicaliști și muncitori și la care va fi prezent și președintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

”România, trezește-te, sătmăreni, treziți-vă, că mâine puteți să fiți în aceeași situație!” este mesajul prim-vicepreședintelui Cartel Alfa, Liviu Apostoiu.

Greva continuă și săptămâna viitoare. Sindicaliștii și muncitorii vor fi prezenți din nou în fața fabricii Electrolux, luni, ora 9:00.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii