Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Urmărit internațional pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății, pe teritoriul Austriei, prins în municipiul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii sătmăreni au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Austria, pe numele unui bărbat de 40 de ani, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății.

La data de 26 martie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Satu Mare au depistat, în municipiul Satu Mare, un gălățean, de 40 de ani, care era urmărit internațional.
Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății, pe teritoriul Austriei.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii