alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Kereskenyi Gabor consideră absența grupului de consilieri locali PSD de la votarea bugetului o ”bătaie de joc la adresa sătmărenilor”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul Kereskenyi Gabor consideră că absența de la ședința extraordinară de Consiliul Local a grupului de consilieri locali PSD în care s-a dezbătut proiectul de hotărâre privind aprobarea Bugetului local de Venituri şi Cheltuieli al municipiului Satu Mare, pe anul 2019 este o ”Bătaie de joc la adresa sătmărenilor”.

Kereskenyi Gabor susține că ”Din cauza măsurilor luate de Guvernul PSD, municipiul Satu Mare a pierdut în ultimii doi ani 70 milioane de lei, bani care puteau fi folosiți la dezvoltarea orașului”.

”Când vorbesc de fonduri europene, ipocrizia PSD Satu Mare este maximă: administrația PSD din perioada 2012-2016 nu a lăsat niciun proiect european, inclusiv Planul de Mobilitate Urbană care stă la baza accesării proiectelor europene fiind licitat și întocmit după iunie 2016. Clujul și Oradea au întocmit acest plan în 2014!”, susține acesta.

”Consilierii PSD au depus un singur amendament la proiectul de buget, prin consilierul Octavian Ardelean, care a fost aprobat”, a mai spus primarul.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii