Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Membrii USR PLUS Satu Mare strâng semnături pentru candidatura la prezidențiale a lui Dan Barna

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conducerile USR și PLUS au agreat marți, 6 august, ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și de Consiliul Național al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS”.

Având în vedere că înregistrarea unei alianțe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianță va fi dublată de o alianță electorală privind participarea la alegerile prezidențiale.

Membrii PLUS SATU MARE se alătură, de astăzi, colegilor din toată țara și din diaspora în campania de strângere de semnături pentru candidatura la prezidențiale a lui Dan Barna.

”Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare. Vrem să înnoim România.

Suntem convinși că formarea Alianței USR PLUS va putea reseta scena politică din România și va da posibilitatea punerii în aplicare a ideilor USR PLUS atât la nivel local, cât și la nivel național. Avem nevoie alături de noi de cât mai mulți oameni care vor să se implice în schimbarea României” este mesajul transmis de conducerea PLUS Satu Mare printr-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii