gotec

Romeo Nicoară: ”În ritmul în care intră banii în județ, Satu Mare are nevoie de 400 de ani pentru a atrage toți banii”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
PNL Satu Mare susține noul Guvern și lucrează aproape de Guvernul Cioloș de la care așteaptă să rămână neutru vizavi
de desfășurarea alegerilor de anul viitor or repartizarea fondurilor către primării, deblocarea fondurilor europene, dar și să ”repare bombele cu ceas” ale Guvernului Ponta, reprezintă principalele anunțuri transmise azi, în cadrul unei conferințe de presă, de către cei doi copreședinți Romeo Nicoară și Adrian Cozma.
Cozma a subliniat importanța dezvoltării tuturor primăriilor, indiferent de apartenența politică a primarului. A amintit aici cele 720 milioane de lei care vor ajunge în județul Satu Mare prin intermediul proiectelor pe PNDL, anunțate în cursul acestei luni de președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef.

Adrian Cozma a prezentat, în procente, cum a distribuit Consiliul Județean banii către primării: ”Dintre cele 720 milioane de lei, 85% se duc spre primăriile PSD, 6% către ALDE, 3% PNL, 3,5% către UDMR și 3% către primăriile Forumului German.”

Romeo Nicoară și-a completat colegul, explicând că ”Pe site-ul Ministerului Dezvoltării, în ultimele două luni, pe PNLD în județul Satu Mare au ajuns doar 3.708.098 de lei. Dacă în ritmul ăsta intră banii în județ lunar, Satu Mare are nevoie de 400 de ani pentru a atrage toți banii.”

Conducerea PNL Satu Mare a mai spus că în scurt timp va prezenta și numele persoanei care va reprezenta PNL în cursa electorală la alegerile locale din 2016.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii