Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, prezintă o parte dintre realizările sale din perioada în care a fost primar

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Municipiului Satu Mare, a publicat astăzi, pe pagina sa de Facebook, o parte dintre realizările sale din perioada în care a fost primar.

Redăm mai jos postarea acestuia:

”Actualul primar spune că dumnealui a schimbat fața orașului. Oare așa să fie? Oare dumnealui și-a asumat demolarea garajelor, încasând înjurături în timp ce se rezolva problema locurilor de parcare din cartiere? Dumnealui a anvelopat peste 1000 de apartamente? Dumnealui a reabilitat Piețele Someș, Micro 17 sau cea din Carpați, piețe care erau adevărate focare de infecție? Domnule primar, cine v-a lăsat proiectul și finanțarea pentru reabilitarea Pieței Mici? Cine a reabilitat în întregime Teatrul de Nord, refăcând în totalitate un proiect greșit, moștenit de la administrația precedentă? Cine a făcut peste 20 de spații de joacă pentru copii și două terenuri sintetice de minifotbal? Acum terenurile sunt în paragină iar unele locuri de joacă le-ați desființat. Cine a asfaltat drumul de Sătmărel, un drum neglijat de toate administrațiile precedente iar acum și de administrația dumneavoastră? Cine a reabilitat în totalitate Casa Meșteșugarilor? Cine a făcut Centrul Tehnologic de Inovare și Afaceri? Cine a făcut Centrul Multifuncțional Social de pe Aleea Mircești? Cine a reabilitat școli, grădinițe și creșe? Doamna Stanca, Avram Iancu, Ion Creangă, Bălcescu-Petofi, Școala Nr 10, cine le-a reabilitat și modernizat? Apropos, ce ați făcut pentru Școala Nr 10 în afară de faptul că i-ați schimbat numele? Cine a asfaltat peste 20 de străzi de pământ? În perioada cărui primar era Olimpia Satu Mare în Liga 2? Cine a tăiat fondurile echipei de baschet feminin, unde nașul dumneavoastră Vasile Fogel călca în picioare banul public, și a redirecționat banii către centrele de copii și juniori? Vă spun eu cine a schimbat fața orașului, domnule primar. Sătmărenii au făcut asta, cu banii lor munciți din greu. Și pe timpul mandatului meu!”.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii