Adrian Cozma: ”Apele termale-șansa dezvoltării turistice în Satu Mare!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Cozma, candidatul PNL la Camera Deputaților, este de părere că apele termale din județul nostru reprezintă șansa dezvoltării turistice în Satu Mare.

”O treime din apele termale din ţară se află în judeţul Satu Mare, dar sunt slab exploatate. Din 20 de surse de apă termală, sunt utilizate abia 6. Județul stă pe o mare pungă de ape termale și curative, iar în ciuda potenţialului, lipsesc atracţiile turistice de renume naţional şi internaţional” - susține Adrian Cozma.

”Apa termală din Acâş are calităţi deosebite, fiind utilizată de sute de ani. Aici și la Beltiug putem dezvolta un punct de atracție turistică, care să adune zeci de mii de turiști și care să relanseze economiile locale din zonă. Vom identifica toate sursele de finanțare și de dezvoltare ale acestor locuri. Cadrul natural, resursele naturale sunt cele mai importante atunci când vorbim de potențialul comunităților. E important să dăm viață și să dezvoltăm proiecte publice care să stimuleze pe urmă și inițiative private, care să genereze dezvoltare locală!”, a mai spus Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii