alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Vasile Blaga: ”Satu Mare este cel mai rămas în urmă oraș din partea de nord-vest a României”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Prezenți la Satu Mare pentru lansarea candidaților PNL pentru alegerile
locale din iunie, copreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu au adus laude la adresa celor doi candidați pentru Consiliul Județean Satu Mare și Primăria Municipiului Satu Mare, Romeo Nicoară și Adrian Cozma, dar au adus și câteva critici la adresa foștilor și actualilor edili din cauza cărora ”Satu Mare este cel mai rămas în urmă oraș din zona de nord - vest a României”.
  • ”Parcă Satu Mare a fost blestemat să aibă parte doar de primari neperformanți. Este, din nefericire, cel mai rămas în urmă oraș reședință de județ din partea de nord-vest a României. Nu se poate compara cu Oradea sau Arad, dar uitați-vă cum arată în oraș mult mai mic, dintr-un județ mult mai mic, Zalăul, ca infrastructură, dezvoltare economică, și cum arată Satu Mare. Acest municipiu a avut doi primari pe care nu i-a interesat sub nicio formă dezvoltarea orașului sau atragerea de fonduri europene. De altfel, actualul primar al municipiului Satu Mare s-a mulțumit cu doar cele 11 milioane pe care le-a primit fără niciun efort. În rest, absolut nicio inițiativă. Aceasta este situația acestui oraș azi. Eu cred că sunt create premizele ca o guvernare liberală să demonstreze de ce este în stare și la Satu Mare”, a declarat Blaga. 
Pentru alegerile locale, cei doi copreședinți au spus că nu vor face nicio alianță electorală cu altă formațiune politică, însă, după alegeri vor putea fi purtate discuții pentru formarea unei coaliții majoritare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii