Banner blato Livrare1 

Klaus Iohannis: USR, care s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că a invitat partidele parlamentare la consultări, luni începând cu ora 12:00.

Președintele a spus că este ”total implicat și hotărât” să găsească soluții și a atacat din nou USR, despre care a spus că ”a abandonat guvernarea din motive de ei știute”.

”Guvernul a căzut victimă orgoliilor unor politicieni care nu au în spate nicio gândire pentru români. Politicienii care au votat moțiunea de cenzură au dorit să arate pur şi simplu că au voturi suficiente. USR, care s-a dat mare partid reformist, nu doar că a abandonat guvernarea din motive de ei știute, dar s-a aliat cu PSD și cu AUR și au dărâmat guvernul. Voi invita luni partidele parlamentare la consultări și voi încerca, împreună cu cei mai maturi, mai responsabili, să găsim o ieșire din această criză. Nu ştiu dacă această primă rundă de discuții va duce la o soluție, dar sunt total implicat și hotărât să găsesc împreună cu partidele care au maturitatea politică necesară o ieșire, fiindcă nu putem să stăm peste iarnă fără guvern cu puteri depline, în plin val patru al pandemiei de COVID-19 și într-o criză a prețurilor la energie”

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii