Adrian Cozma: ”PNL Satu Mare este deschis pentru alianță”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

”PNL Satu Mare este deschis pentru alianță, ne-o dorim și promit că o facem. Nu știu ce culoare va fi alianța, dar cu siguranță voi găsi parteneri cu care să realizăm alianța”, a declarat președintele PNL Satu Mare deputatul Adrian Cozma astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. 

Deocamdată PNL se concentrează să își îndeplinească proiectele. Vreau să le demonstrez sătmărenilor că administrațiile liberale din județul Satu Mare dau roade, pe asta ne concentrăm. (...) Voi veni cu o propunere în fața tuturor partidelor, îi voi invita pe toţi reprezentanţii partidelor politice la discuții, să ne adunăm în jurul unui proiect. PNL Satu Mare este deschis pentru alianță, ne-o dorim și promit că o facem. Nu știu ce culoare va fi alianța, dar cu siguranță voi găsi parteneri cu care să realizăm alianța. Vom găsi zece puncte pentru municipiu și zece puncte pentru județ pe care le vom face”, a declarat Cozma.
Alături de Cozma, la conferință au fost prezenți primarii comunelor Tarna Mare, Batarci şi Turţ, care au prezentat proiectele ce urmează să le implementeze în urma obţinerii de finanţări prin programul Anghel Saligny. 
Aceste contracte au ca obiect asfaltări de străzi. Este foarte important şi trebuie să promovăm satul românesc. Nu putem să vorbim de satul românesc şi de condiţii bune fără investiţii, de aceea, acest program naţional se face tot mai simţit în judeţul nostru”, a mai spus Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii