Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Klaus Iohannis a anunțat numele noului premier

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Klaus Iohannis a avut, astăzi, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare în legătură cu numele noului premier.  La finalul lor, șeful statului a anunțat că îl desemnează pe Nicolae Ciucă în funcția de premier.

Președintele Klaus Iohannis a susținut, cu puțin timp în urmă, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni. Ieșirea șefului statului vine la finalul consultărilor pentru desemnarea noului premier. PNL, PSD, UDMR și minoritatile naționale au propus, în unanimitate, ca generalul Nicolae Ciucă să fie noul prim ministru al României.

”Am constatat ca in Parlament s-a format o majoritate solida, din care fac parte PSD, PNL, UDMR si grupul minoritatilor. Reprezentantii au dorit sa vina impreuna la consultari. Am avut o discutie foarte buna. Majoritatea aceasta mi-a propus un nume de premier pe care am acceptat-o. In consecinta il desemnez pe Nicolae Ciuca aici de fata pentru a forma o echipa guvernamentala si pentru a se prezenta in fata Parlamentului pentru votul de incredere„ a declarat Iohannis.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii