alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Aproximativ 550 de șomeri, prezenți la Bursă. 113 au fost selectați în vederea încadrării, iar un absolvent  a fost  angajat  pe loc

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Județenă pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a organizat azi Bursa  locurilor de muncă pentru absolvenți.

La bursă au participat aproximativ  550 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, au fost intervievate 232 persoane, dintre care 210 absolvenți, au fost  selectate în vederea încadrării 113 persoane din care un absolvent  a fost  angajat  în ziua bursei.
Au fost prezenți 32  agenți economici care au oferit 390 locuri de muncă, dintre care 28 pentru studii superioare. 
Au avut standuri speciale reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, ISU, Jandarmerie,  și Centrul Militar, Penitenciarul Satu Mare, Inspectoratul  General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al Județului Satu Mare,  unde au prezentat informații despre activitățile ce le desfășoară.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului au amenajat un stand special pentru persoanele cu dizabilități pentru a fi informați în condiții de egalitate cu ceilalti participanți la mediul fizic, informational și comunicațional, în vederea creșterii șanselor de ocupare pe piața  muncii prin acordarea de subvenții în vederea achiziționării de dispozitive și tehnologii asistive și tehnologii de acces.
Asociațiile Crucea Roșie  - filiala Satu Mare și Centrul Social Sfânta Maria au participat la bursa cu un stand special, însoțite de către cetățeni ucrainieni  care sunt găzduiți de către aceste asociații și sunt în căutarea unui loc de muncă, respective 18 persoane ucrainene, din care 15 au fost selectate  în vederea încadrării.
În colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare , la bursa au participat și elevi  din clasele  care urmează să-și finalizeze studiile pentru a fi informați despre oferta de locuri de muncă.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii