Membrii PNL Satu Mare au început acțiunea de ecologizare în județul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Secretarul de stat în Ministerul Mediului Alin Serserman, deputatul Adrian Cozma, subprefectul Romeo Pop, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, alături de membrii PNL și voluntari au început în acest weekend acțiunea de ecologizare, sub mesajul ”Să fim mai responsabil față de mediul înconjurător”.

Acțiunea de ecologizare s-a desfășurat în municipiul Carei, la marginea orașului, zonă împânzită de deșeuri menajere și nu numai.
”Constatăm cât de mult rău poate face omul, cât de iresponsabili putem fi”, a declarat Adrian Cozma.
”Cred că putem începe o educație în acest sens, adică să dăm exemplu bun în așa fel încât toți cetățenii să participe la astfel de acțiuni, dar mai ales să conștientizăm că e bine să protejăm mediul și asta înseamnă să nu aruncăm pe jos nici hârtii, nici deșeuri, nici materiale de construcție”, a declarat secretarul de stat.
”Trebuie neapărat să conștientizăm faptul că mediul este casa noastră. Copiii noștri cresc aici și trăiesc aici”, a declarat subprefectul Romeo Pop.
”Schimbarea începe prin noi. Cred că fiecare dintre noi trebuie să avem grijă de mediul înconjurător și, așa cum avem grijă de noi ca și oameni, să avem grijă și de mediul în care trăim”, a declarat vicepreședintele CJ. 
Membrii PNL au dat asigurări că nu se vor opri aici. ”Este prima acțiune în județul Satu Mare. Continuăm în fiecare comună din județul Satu Mare, să curățăm Satu Mare și bineînțeles mesajul este să fim mai responsabil față de mediul înconjurător”, a mai spus deputatul Cozma.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii