davis banner

Deputatul PNL Adrian Cozma explică cum s-au împărțit banii din Programul ”Anghel Saligny” în județul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deputatul PNL Adrian Cozma a explicat criteriile pe baza cărora au fost împărțite sumele ce le-au revenit localităților din județul Satu Mare prin Programul ”Anghel Saligny”, azi, în cadrul unei conferințe de presă, la care au fost prezenți subprefectul Romeo Pop și consilierul județean Cristian Valer Beșeni. 

Dintre cele 93 de proiecte care au obținut finanțare, UDMR – 32; PNL – 25; PSD – 16; Consiliul Județean (UDMR) – 4 și Primăria Satu Mare (UDMR) – 6.
În ceea ce privește sumele alocate, primăriilor liberale le-au fost alocate aproape 409 milioane de lei din totalul de peste 1,1 miliarde lei alocați, urmați de primăriile UDMR cu 337 milioane de lei, la care se adaugă Consiliul Județean cu 140 milioane de lei și Primăria Satu Mare cu 43 milioane, în timp ce primăriilor PSD li s-au alocat 184 milioane de lei.
Adrian Cozma a explicat că principalul proiect pentru care Consiliul Județean a obținut o finanțare de 104 milioane de lei, cel privind modernizarea drumului Petea – Pelișor – Ciuperceni, este un tronson de drum care a fost reabilitat nu demult, arătând că împreună cu colegii săi specialiști din PNL va urmări lucrărilor ce vor fi efectuate în următorii ani. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii