alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Cristina Ilieș: ”Îmi doresc să formăm o echipă care să fie deschisă către cetățeni și către nevoile acestora”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Satu Mare, Cristina Ilieș a fost aleasă noul viceprimar al municipiului Satu Mare.

La ședința de azi au fost prezenți 21 dintre cei 23 de consilieri, 16 au votat ”pentru”, iar 5 ”împotrivă”.

După ședință, Cristina Ilieș alături de președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a susținut o conferință de presă în care a transmis mulțumiri colegilor pentru susținere și a precizat că va colabora foarte bine cu primarul Kereskenyi Gabor.

”Vreau să mulțumesc președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, și tuturor colegilor mei social-democrați pentru onoarea de a fi propusă și apoi susținută în această funcție. Le promit colegilor mei și tuturor sătmărenilor că îmi voi folosi toată energia și priceperea pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare și pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor locuitorilor. Sunt sigură că voi avea o colaborare foarte bună cu domnul primar Kereskenyi Gabor și sper ca experiența mea să fie de folos pe toată durata mandatului meu de viceprimar. Împreună cu domnul primar, Consiliul Local și aparatul tehnic de specialitate al primăriei îmi doresc să formăm o echipă care să fie deschisă către cetățeni și către nevoile acestora”, a declarat Cristina Ilieș.

conducerea primariei satu mare 

”Au trecut șase ani, au trecut repede, de atunci m-a frământat gândul ăsta că PSD a fost scos și de la Consiliul Județean și de la Primăria Satu Mare. Chiar dacă timp de cinci ani am făcut politică ca membru simplu, din exterior nu puteam să accept ideea că noi nu existăm în conducerea primăriei și a Consiliului Județean (…) 

Am ajuns această zi minunată, în care PSD, de azi înainte, va avea un viceprimar. Este o funcție politică foarte-foarte importantă, este o onoare, este o obligație, dar este și o mare, mare responsabilitate politică și administrativă.

Dintre cei trei consilieri locali, Cristina a fost de la început prima variantă. Am vorbit și cu ceilalți doi colegi ai noștri și după ce ne-am consultat am rămas ca viitorul viceprimar să fie Cristian Ilieș. 

(…) Este o zi specială pentru organizația județeană Satu Mare și este un vis care a devenit realitate. Când am preluat conducerea partidului am fost sigur că această zi va veni cât se poate de repede. 

Mai avem doi ani până la alegerile locale și până atunci ne pregătim și vom fi alături de cetățenii municipiului Satu Mare. Vreau să facem tot posibilul să promovăm și să votăm tot ce este în interesul cetățenilor”, a transmis Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii