Adrian Cozma critică conducerea Spitalului Județean

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Cozma a acuzat managementul ”defectuos și chiar falimentar” al Spitalului Județean Satu Mare de Urgență Satu Mare, azi, în cadrul unei conferințe de presă.

În acest sens, acesta a făcut o interpelare adresată ministrului Muncii și urmează să ceară explicații și de la președintele Consiliului Județean Satu Mare Pataki Csaba.
Deputatul Adrian Cozma a precizat că angajații Spitalului Județean de Urgență Satu Mare reclamă o decizie a conducerii instituției prin care cuantumul sporurilor salariale a fost diminuat începând cu luna octombrie 2022.
”Cum exlicați neaplicarea prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 115 din 26 august 2022 pentru completarea art. I din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 130/2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative în privința majorării salariilor de bază cu ¼?”, a precizat Adrian Cozma.
Cozma acuză managementul ”defectuos și chiar falimentar” al Spitalului Județean Satu Mare de Urgență Satu Mare, susținând că este una dintre puținele unități spitalicești din țară în care personalul medical și auxiliar nu beneficiază de sporurile salariale prevăzute de legea în vigoare.
Din acest motiv, Cozma susține că a făcut o interpelare în Parlament adresată ministrului Muncii. Cozma a anunțat că urmează să ceară explicații pe cale oficială și de la președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, în subordinea căruia se află Spitalul Județean.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii