gotec

Adrian Cozma despre amenințarea unor lideri UDMR de a pleca de la guvernare: ”Sunt liberi să o facă, sunt liberi să plece. Au guvernat destul în acești 34 de ani”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma arată că ”UDMR e suprareprezentat în guvern și e de la sine înțeles că va trebui să îndreptăm această eroare politică”.

Legat de amenințarea unor lideri UDMR de a pleca de la guvernare, Cozma susține că ”Sunt liberi să o facă, sunt liberi să plece. Au guvernat destul în acești 34 de ani”.
Formarea noului guvern trebuie să țină cont de ponderea fiecărui partid în Parlament, de pregătirea viitorilor miniștri și sigur că nominalizările trebuie să fie și în funcție de importanța ministerelor. În acest moment UDMR e suprareprezentat în guvern și e de la sine înțeles că va trebui să îndreptăm această eroare politică. Sunt convins că vom lua o decizie și în acest sens.
Am văzut declarații ale unor lideri UDMR prin care amenințau cu ieșirea de la guvernare dacă vor fi modificari în ministerele conduse de ei. Cred că nu-și înțeleg menirea. Guvernul e al României, nu a unor lideri politici care și-au negociat funcții pentru ei după alegerile din 2020.
Sunt liberi să o facă, sunt liberi să plece. Au guvernat destul în acești 34 de ani”, a arătat Cozma într-o postare pe pagina sa de socializare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii