Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Liderii UDMR Satu Mare: ”Victoria este a noastră, a tuturor!”

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
”Victoria este a noastră, a tuturor! Toți alegătorii care au folosit dreptul lor cetățenesc, indiferent că au votat în micile localități rurale sau în municipiu-reședința de județ, au contribuit la succes și au demonstrat forța și înțelepciunea sătmărenilor.
Miza alegerilor de acum a fost stabilirea direcțiilor de dezvoltare a județului, iar majoritatea alegătorilor a ales schimbarea, exprimând voința spre dinamism și progres. Majoritatea a înțeles și a acceptat propunerea noastră formulată în program. Am câștigat astfel, mari responsabilități și în perioada următoare ne așteaptă provocări importante. Trebuie să creștem competitivitatea localităților din județ, să creăm locuri de muncă, să îmbunătățim circulația rutieră, și în general să ajungem în urmă regiunile învecinate.
În numele organizației județene și municipale UDMR dorim să mulțumim pentru încrederea acordată la alegerile locale de către locuitorii județului Satu Mare. Mulțumim că ați ales stabilitatea și echilibrul, mulțumim că ați acordat șansa să pornim pe drumul cel bun!
Continuăm împreună pentru toți locuitorii județului Satu Mare indiferent de etnie sau confesiune!”
Cu respect,

Pataki Csaba
Președinte, Organizația Județeană UDMR Satu Mare

Kereskényi Gábor
Președinte, Organizația Municipală UDMR Satu Mare

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio maraton

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii