alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Mircea Govor, despre acuzațiile aduse de președintele PNL la adresa directorului medical: „Paula Mare este un medic extraordinar, își face meseria așa cum trebuie”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele PSD Satu Mare Mircea Govor a răspuns azi, în cadrul unei conferințe de presă, la acuzațiile aduse de către președintele PNL Adrian Cozma directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare Paula Mare. 

Paula Mare este un medic extraordinar, își face meseria așa cum trebuie”, a spus Govor.
Mai mult, Mircea Govor susține că sunt „aberații” acuzațiile lui Cozma referitoare la salariul încasat de directorul medical sau cele referitoare la faptul că „sistemul de sănătate este la pământ”.
Legat de salariul încasat de directorul medical, vă spun că familia lui Cozma a câștigat de 3 ori mai mult pe lună decât Paula. (...) Să nu mai spun că Beșeni a frecat scaunele pe mii de lei pe un post special creat”, a mai spus Govor.
De altfel, Mircea Govor susține că medicii și angajații din sistemul medical nici nu sunt remunerați pe măsura muncii lor.
Le multumesc celor din sistemul medical și le promit că din luna octombrie voi fi alături de ei și unde sunt probleme le vom rezolva pașnic (...). „Medicii nici nu sunt plătiți după cum lucrează. Eu voi face ca personalul din sistemul de sănătate să fie protejat. În clinicile private sunt salarii mult mai mari decat la spital”, a mai spus Govor.
Proiectele derulate în perioada celor 2 mandate în care am ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean au dus la dezvoltarea județului. Satu Mare a cunoscut cea mai mare dezvoltare a infrastructurii”, a mai spus Govor care își dorește să continue dezvoltarea sistemului de sănătate.
Îl am în echipa mea pe cunoscutul chirurg Dăscălescu. Vom face un spital nou, dotat cu aparatură de ultimă generație, demersurile sunt făcute, din toamnă eu voi prelua proiectul și îl voi duce la bun sfârșit”.
„Îmi doresc ca sătmărenii să simtă că sunt ajutați, protejați”, a mai conchis preșdintele PSD.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii