alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Adrian Cozma: ”Vreau să-i scoatem la vot pe tinerii între 18-35 ani. ”MERGEȚI LA VOT” e mesajul meu pe care îl voi repeta și îl voi spune mereu și mereu”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Cozma, candidatul Partidului Național Liberal Satu Mare la președinția Consiliului Județean Satu Mare, a anunțat, miercuri, 15 mai, în cadrul unei conferințe de presă, declanșarea unei campanii prin care dorește să-i scoată la vot pe tinerii între 18 și 35 ani din județul Satu Mare.

”Declanșarea unei campanii în rândul tinerilor prin care vreau să-i scoatem la vot pe tinerii între 18-35 ani. Cred că e momentul ca în județul nostru tinerii să participe mai activ la viața de zi cu zi. E un target al meu în care cred și vreau să fac totul pentru ca tinerii să-și poată decide viitorul în comunitățile din care provin. “MERGEȚI LA VOT” e mesajul meu pe care îl voi repeta și îl voi spune mereu și mereu până mă voi face înțeles de către tinerii din Satu Mare.

Astăzi semnez un document foarte important în planul meu de a-i scoate pe tineri la vot.

Sunt primul politician care semnează în fața dumneavoastră în direct scrisoarea de angajament prin care garantez tinerilor ca voi ține seama în viitor indiferent de funcția politică pe care o voi deține să le sustin și să le promovez interesele. 

În toată România acest document a fost semnat până acum doar de membri ai PNL, ministrul Sebastian Burduja, la București, și deputatul Robert Sigheartau, candidatul la CJ Bistrița. Asta pentru că mie îmi pasă și în același timp o garanție ca eu cred in tinerii din Satu Mare. 

Vreau să mai lansez o provocare cu această ocazie, să vină urgent la mine Govor și Pataki să le dau câte o copie și să o semneze și dânșii urgent. Pentru că altfel înseamnă că nu-i interesează viitorul acestor tineri în Satu Mare și tinerii trebuie să înțeleagă că în ziua votului trebuie să-i sancționeze”

_________________________________________________________________

Comandat de către PNL – Organizația Satu Mare
Executat de către SC Smart Things SRL – www.satumarenews.ro
Cod mandatar financiar coordonator: 21240015

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii