Mircea Govor: „Ștefania Ghetina, candidat PNL la funcția de consilier județean, nu are nimic de-a face cu Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, dar are o mare legătură cu afacerile neterminatului de la PNL”

Mircea Govor, candidatul PSD Satu Mare la președinția Consiliului Județean, susține că Ștefania Ghetina, candidat PNL la funcția de consilier județean, prezentată de contracandidatul său de la PNL, Adrian Cozma, ca fiind „salvatoarea sistemului de sănătate din Satu Mare, nu are nimic de-a face cu Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, dar are o mare legătură cu afacerile neterminatului de la PNL”. 

Mircea Govor susține că Adina Cozma, soția președintelui PNL, ar fi fost „cadorisită” de Ștefania Ghetina cu 20,30 hectare pășune din comuna Doba, iar la schimb, Ștefania Ghetina ar fi primit un loc eligibil pe listele de consilieri județeni ai PNL.  
Vreau să fac anumite precizări referitoare la afirmațiile disperatului și neterminatului de la PNL care a ieșit în spațiul public și a spus că salvatoarea sistemului de sănătate din Satu Mare este doamna doctor GHETINA ȘTEFANIA - medic ginecolog la Spitalul din Carei și candidat la funcția de consilier județean, care nu are nimic de-a face cu Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, dar are o mare legătură cu afacerile neterminatului de la PNL. Mai exact, doamna Cozma Adina a fost cadorisită cu 20,30 hectare pășune din comuna Doba. Doamna Cozma beneficiază de subvenție de la stat pentru a-și putea paște caii, caprele și vacile în voie, în loc să fi fost atribuită cetățenilor cinstiți din comuna Doba, așa cum ar fi fost normal și firesc. Și ca să fie toată lumea mulțumită, doamna doctor Ghetina a fost cadorisită și ea de către disperatul de la PNL cu un loc eligibil pe listele de consilieri județeni ai PNL”, a declarat Mircea Govor.  
 
_________________________________________________________________
 
Comandat de PSD – Organizația Satu Mare
Executat de către SC Smart Things SRL – www.satumarenews.ro    
Cod mandatar financiar coordonator: 21240002
 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii