Radu Roca: „Sunt un om de echipă. Prioritatea mea și a echipei mele vor fi mereu oamenii, cetățenii acestui municipiu”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Candidatul PSD Satu Mare la funcția de primar al municipiului, Radu Roca, și viitoarea echipă de consilieri locali au adus mulțumire și apreciere tuturor doamnelor învățătoare și domnilor învățători din municipiul și județul Satu Mare, alături de care au avut onoarea să colaborăm de-a lungul timpului. 

Astăzi, cu ocazia Zilei Învățătorului, dorim să aducem mulțumire și apreciere tuturor doamnelor învățătoare domnilor învățători din municipiul și județul Satu Mare, alături de care am avut onoarea să colaborăm de-a lungul timpului. La mulți ani! Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copiii noștri!”, este mesajul lui Radu Roca.
Roca a declarat că fiecare candidat pentru funcția de consilier local va reprezenta interesele cetățenilor din fiecare cartier al municipiului Satu Mare. 
„În timpul campaniei electorale, am prezentat principalele proiecte ale mele și ale echipei, însă acest lucru nu înseamnă că ne rezumăm doar la atât. Aceste proiecte au fost elaborate în urma dialogurilor purtate cu sătmărenii, reflectând nevoile și preocupările acestora.
Suntem o echipă a dialogului, iar pentru noi este esențial să fim întotdeauna în contact cu cetățenii și cu realitățile comunității. Angajamentul nostru nu se oprește la finalul campaniei electorale; continuăm în același mod și după aceasta, pentru a ne asigura că fiecare doleanță este auzită și luată în considerare.
Fiecare candidat pentru funcția de consilier local va reprezenta interesele cetățenilor din fiecare cartier al municipiului Satu Mare”, a mai spus Roca.
„Dragi sătmăreni,
Pentru că întotdeauna am fost un om de acțiune, implicat în comunitate și niciodată nu mi-a plăcut să stau cu mâinile încrucișate, am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. Cred cu tărie în acest proiect și, din acest motiv, am renunțat la funcția de prefect pentru a putea candida. Din postura de primar, pot face mult mai multe pentru sătmăreni și pentru dezvoltarea municipiului nostru.
Sunt un om de echipă. Prioritatea mea și a echipei mele vor fi mereu oamenii, cetățenii acestui municipiu.
Colaborarea cu președintele și Consiliul județean este foarte importantă pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare. Prin parteneriate și comunicare eficientă între primărie și autoritățile județene, putem identifica și implementa proiecte  care să sprijine creșterea economică, îmbunătățirea infrastructurii și calitatea vieții locuitorilor. Această colaborare între conducerea locală și cea județeană este un element cheie în asigurarea unei dezvoltări echilibrate a comunității, având ca rezultat beneficii pentru toți locuitorii municipiului Satu Mare.
Pe data de 9 iunie, vă cer să veniți alături de mine și să votați PSD pe toate buletinele de vot, să creăm împreună un viitor așa cum merităm. 
Contez Duminică, 9 Iunie pe susținerea dumneavoastră. 
Împreună pentru viitor- Împreună pentru dezvoltare!”.
 
 
________________________________________________________________
 
Comandat de PSD – Organizația Satu Mare
Executat de către SC Smart Things SRL – www.satumarenews.ro       
Cod mandatar financiar coordonator: 21240002

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii