Candidații PSD Satu Mare au depus azi candidaturile pentru Parlamentul României

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, 11 octombrie 2024, echipa PSD Satu Mare a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024.

PSD Satu Mare vine în fața cetățenilor cu o echipă de profesioniști dedicați, cu o experiență solidă, fie din administrația publică, fie din mediul privat, și cu o viziune clară pentru dezvoltarea comunității noastre. 

Lista candidaților pentru Camera Deputaților:

1. Mircea Vasile Govor - Inginer

2. Adrian Micle - Economist

3. Maria Gabriela Ardelean - Profesor învățământ preșcolar

4. Ionuț Butean - Medic

5. Daniel Feher - Tehnician transporturi

6. Lavinia Livia Cigan Boldan - Medic stomatolog

7. Vasile Dorin Dumitru Batin - Inginer

Lista candidaților pentru Senat:

1. Aurelia Fedorca - Economist

2. Ionuț Onet - Economist

3. Ioana Roxana Petca - Economist

4. Mariana Geta Sălăgean - Profesor

„Candidații PSD sunt oameni implicați, care au demonstrat că pot aduce rezultate reale în comunitate și sunt pregătiți să reprezinte interesele Sătmarului în Parlamentul României.

Această echipă și-a propus să reprezinte cu onoare județul Satu Mare, punând întotdeauna oamenii pe primul loc. Lista de candidați ai PSD Satu Mare reprezintă garanția unei administrații eficiente, a unui sistem de sănătate performant și a unei educații moderne, toate orientate către prosperitatea cetățenilor județului Satu Mare. 

Ne asumăm cu responsabilitate misiunea de a construi un viitor mai bun pentru comunitatea noastră, printr-o guvernare transparentă și eficientă.

Vă invităm să fiți alături de noi pe 1 decembrie! Alegeți echipa PSD Satu Mare! Alegeți calea sigură pentru România! Împreună, punem Satu Mare pe primul loc!”, este mesajul conducerii PSD Satu Mare. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii