Vida Dumitru, noul viceprimar al comunei Bixad

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele PSD Satu Mare Mircea Govor alături de  europarlamentarul Gheorghe Cârciu și primarul comunei Bixad, Cornea Lenuța Titiana, a participat la alegerea noului viceprimar, Vida Dumitru, din partea PSD, cu unanimitatea voturilor tuturor consilierilor locali.

„Cornea Lenuța Titiana, aflată la primul său mandat de primar, a demonstrat din nou determinarea și profesionalismul care au marcat activitatea sa, inclusiv în perioada în care a fost vicepreședintă a Consiliului Județean Satu Mare. Viziunea sa pentru dezvoltarea comunei Bixad se concretizează prin proiecte menite să aducă beneficii reale pentru viitorul comunității.

Alături de europarlamentarul Gheorghe Cârciu, un susținător dedicat al comunității locale, Bixad are oportunitatea de a se dezvolta prin inițiativele propuse, menite să aducă beneficii durabile pentru toți cetățenii.

Felicitări noului viceprimar, Vida Dumitru, și tuturor consilierilor prezenți, pentru această alegere unanimă, care reflectă unitatea și încrederea în echipa PSD de la Bixad”, este mesajul transmis de Mircea Govor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii