Adrian Cozma: „Am toată încrederea că, duminică, cetățenii Republicii Moldova vor spune un DA hotărât și o vor reconfirma în funcție pe Maia Sandu”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma își arată încrederea că cetățenii Republicii Moldova vor spune un DA hotărât și o vor reconfirma în funcție pe Maia Sandu.

Redăm mai jos mesajul parlamentarului:

„Pe data de 9 octombrie 2024, a fost adoptată de Parlamentul European, cu o largă majoritate, „Rezoluția privind consolidarea rezilienței Moldovei împotriva ingerinței Rusiei înaintea alegerilor prezidențiale și a referendumului constituțional privind integrarea în UE”. Toți europarlamentarii Partidului Național Liberal din România au votat în favoarea rezoluției!

Acest document ne trimite cu gândul la trei aspecte: în primul rând, Maia Sandu este reconfirmată la nivel european, ea reușind de-a lungul timpului să obțină aprecierea celor mai de seamă lideri pentru cinstea și responsabilitatea de care a dat dovadă; în al doilea rând, este clar că Republica Moldova are acordul de principiu pentru a deveni parte a Uniunii Europene; în al treilea rând, pericolul este aproape și se numește „Rusia”. 

De la începutul războiului din Ucraina, Rusia a încercat în permanență să destabilizeze situația și în Republica Moldova, iar acum vor să se implice și în fraudarea alegerilor. 

Este momentul ca Rusia să primească lovitura de grație la urne! Este momentul să sprijinim înzestrarea forțelor armate ale Republicii Moldova cu tehnică provenind inclusiv din industria de apărare a României, pentru a fi capabilă să neutralizeze amenințarea garnizoanei rusești din Tiraspol. 

Avem nevoie de Moldova alături de noi în Uniunea Europeană!

Am toată încrederea că, duminică, cetățenii Republicii Moldova vor spune un DA hotărât pentru parcursul european al pământului românesc dintre Prut și Nistru și o vor reconfirma în funcție pe Maia Sandu. Îi îndemn pe cetățenii moldoveni, oriunde s-ar afla ei, să meargă la vot în număr cât mai mare, pentru că în joc este viitorul țării lor!Dragi moldoveni, frații noștri, mergeți la vot, alegeți calea europeană, calea democrației! Suntem cu sufletul alături de voi!”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii