alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Delegație de europarlamentari condusă de Viorica Dăncilă, în vizită la Negrești-Oaș: ”Am rămas impresionați și vom reveni să vizităm aceste minunate locuri”

Șefa delegației PSD în Parlamentul European și președinta OFSD, Viorica Dăncilă, s-a aflat miercuri în vizită în orașul Negrești-Oaș, alături de mai mulți parlamentari europeni.
Delegația a oprit la Negrești-Oaș în drum spre Maramureșul istoric, după ce zilele trecute europarlamentarii de toate naționalitățile ai Comisiei pentru Dezvoltare Regională a PE au participat la Cluj și la Zalău la întâlnirile organizate cu Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, pe tema atragerii fondurilor europene.
Din delegație a făcut parte și Constsntze Khrel, MEP coordonator în Comisia Regi din Parlamentul European.
”Am avut parte de o primire călduroasă în orașul Negrești Oaș, un loc încărcat de tradiție și cultură, unde am avut plăcerea de a fi întâmpinată de un primar minunat, Aurelia Fedorca. Am rămas plăcut impresionată de frumusețea și sinceritatea oamenilor dar mai ales de mândria pe care o înfățișează atunci când poartă costumele populare. Doamna Constsntze Khrel, MEP coordonator în Comisia Regi din Parlamentul European, a rămas la fel de impresionată și a promis că va reveni în țara noastră să viziteze aceste minunate locuri”, a declarat europarlamentarul Viorica Dăncilă.
Delegația a fost întâmpinată la sediul Primăriei Orașului Negrești-Oaș de președintele PSD Satu Mare și primar al orașului, Aurelia Fedorca, senatorul Gabriel Leș și deputatul Octavian Petric. De asemenea, oșeni în port popular , alături de tezaurul uman viu Maria Finta au făcut onorurile de gazdă.
La plecare, Aurelia Fedorca le-a oferit oaspeților câte o păpușă oșenească ca să-și amintească de aceste locuri.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii