Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca: ”PSD rămâne unit și la fel de puternic!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PSD Satu Mare condamnă public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru.

”Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de românii care au votat PSD”, potrivit conducerii PSD Satu Mare.
„Am primit o mulțime de mesaje de solidaritate și de unitate de la colegii mei din organizațiile din județul Satu Mare care mi-au transmis că PSD trebuie să rămână unit împotriva atacurilor și a celor care vor să ne destabilizeze. PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România. Este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea românilor”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.
”PSD rămâne unit pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii.
Suntem conștienți că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație.
Cei care au trădat PSD au trădat de fapt votul dat de români și interesele românilor care ne-au acordat prin votul lor în mod covârșitor încrederea.
Răspunsul nostru este clar: Rămânem la fel de uniți și hotărâți să mergem până la capăt în cadrul Coaliției PSD-ALDE pentru îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România și să aducă mai mulți bani în buzunarele românilor”, potrivit conducerii PSD Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii