Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Victor Ponta și-a lansat la Satu Mare noul partid, Pro România, alături de Dorel Coica

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Victor Ponta a lansat azi, oficial, la Satu Mare, Partidul Pro România, al cărui cofondator este, alături de Dorel Coica, fostul primar al municipiului Satu Mare.

Ponta a criticat din nou partidul pe care l-a condus, PSD, făcând aluzie la gafele premierului Viorica Dăncilă. El a spus că își dorește să vadă în partidul său oameni care știu să vorbească limba engleză, dar și limba română.
”Sunt social democrat, dar cred în elite. Și cred că o societate nu poate să progreseze scoțînd în față mediocrități, analfabeți politic, oameni care se califică pe un singur criteriu, al obedienței și credinței față de o structură politică sau de un lider politic. Din acest motiv, mi-aș dori ca în acest proiect să am alături oameni care știu să vorbească și limba română și limba engleză, care au cunoștințele și au avut ocazia să se certifice în domeniul în care au activat” - a spus Victor Ponta.
Victor Ponta a mai menționat că actuala clasa politică ar putea duce România într-o nouă criză similară cu cea prin care a trecut țara înainte de 2000 sau în 2010.
De asemenea, Ponta a subliniat că nu dorește în acest partid "baroni locali": "Vreau ca la acest proiect să nu ne alăture baronii locali, chiar dacă baronii aduc voturi!", a afirmat Ponta.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii