PNL are cinci candidaţi la Primăria Satu Mare. Alți 34 de liberali își doresc funcția de consilier municipal

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Cosmin Raţiu, Adrian Albu, Adrian Cozma, Romeo Pop și Mihai Huzău sunt cei cinci membri PNL care s-au înscris în cursa din interiorul PNL
pentru desemnarea candidatului la Primăria municipiului Satu Mare. Alți 34 de liberali s-au înscris pe lista consilierilor municipali.
Consilierul local Cosmin Raţiu a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că etapa de înscriere s-a finalizat şi urmează ca aceştia să fie evaluaţi în funcţie de activitatea din Consiliul Local, activitatea politică, notorietate, contribuţia financiară şi acordul copreşedinţilor. În plus, în luna septembrie se va realiza un sondaj de opinie.
Cosmin Raţiu a subliniat faptul că ”Targetul nostru principal este câştigarea fotoliului de primar în 2016. Din punctul nostru de vedere va fi un obiectiv relativ simplu având în vedere aceşti trei ani şi câteva luni de mandat catastrofal al primarului în funcţie şi o perioadă de latenţă şi indiferenţă a vechiului primar UDMR. Populaţia doreşte un suflu nou, doreşte oameni activi în funcţiile administraţiei locale, doreşte o restartare a clasei politice”.
Atât Cosmin Rațiu, cât și Valeriu Bancea, prezent, de asemenea, la conferința de presă, au menționat că cei cinci candidaţii PNL vor veni cu propuneri concrete pentru fiecare cartier.
”Sătmărenii sunt nemulţumiţi atât de activitatea PSD-ului pe plan adminsitrativ pentru că dl. Coica nu a ieşit cu nimic extraordinar în aceşti patru ani de mandat. Noi vom avea o şansă pe care dorim să o fructificăm şi să avem voturi atât de la români cât şi de la maghiarii. Nu mergem cu criteriul etnic să învrăjbim românii împotriva maghiarilor, noi dorim primar reprezentativ pentru toţi sătmărenii“, a declarat liberalul.
Nu în ultimul rând, Cosmin Rațiu a adresat o rugăminte cetăţenilor municipiului să acorde în 2016 o şansă candidatului PNL ”pentru că indiferent cine va fi acela susţinut de noi va demonstra pentru că sunt foarte, foarte buni, candidaţi redutabili, candidaţi cu potenţial atât din punct de vedere al profesionalismului cât şi pe plan administrativ”, a explicat Cosmin Rațiu.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii