Banner blato Livrare1 

Consilierul județean PNL Adrian Cozma: ”Ministrul Agriculturii este groparul agriculturii românești!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consilierul județean PNL Adrian Cozma a spus azi, în cadrul unei conferințe de presă, că ”ministrul Agriculturii este groparul agriculturii românești”, asta după ce Guvernul împreună cu Ministrul Agriculturii Daea au reuşit performanţa ca prin 2 acte normative din 2018 să limiteze creşterea porcilor în gospodării.

”Este inadmisibil ca în 2018 să importăm carne de porc de peste un miliard de euro. Acest guvern nu a făcut nimic pentru sectorul agricol. Fiind vizibil pentru orice român, că acest guvern este preocupat doar de problemele penale ale conducatorului suprem, Dragnea”, a spus Cozma, arătându-se convins că ”în aceste condiţii se doreşte în scurt timp interzicerea creşterii porcilor în gospodării.”

”Prin această măsură putem să ne luăm adio de la porcul de Crăciun, o tradiție străveche a poporului român”, a mai spus Cozma.

„Diferența dintre import și export este de un miliard de euro. S-a decis că țăranii nu mai pot ține decât până la 5 porci, iar dacă au peste 5 trebuie să plătească un impozit care este imposibil”, a spus Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii