banner draxkmaier satu mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare oferă gratuit, în 10 octombrie, consultații oncologice și ecografie mamară

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

A devenit un obicei în ultimii ani, ca specialiștii din cadrul Spitalul Județean de Urgență Satu Mare să marcheze Ziua Mondială a luptei împotriva cancerului de sân.

În acest sens, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare va oferi gratuit, prin cabinetele de specialitate, consult oncologic (învățarea autoexaminării) și ecografie mamară domnișoarelor și doamnelor aflate în stadiul de premenopauză.
Examinările vor avea loc în cursul săptămânii viitoare la Spitalul Județean din Piața Eroii Revoluției nr.1-2 ( Spitalul Vechi), secția Medicală Oncologie de zi.
De această campanie vor putea beneficia un număr de 120 de doamne și domnișoare, care în ultimul an nu au participat la un consult senologic (ecografie mamară sau mamografie).
Consultul oncologic se va efectua joi, în data de 10 octombrie 2019, între orele 14:00 – 20:00, iar ecografia sau mamografia se vor face pe parcursul lunii octombrie 2019, în funcție de programările care se vor face.
Programările se vor face telefonic la numărul: 0733.035.609, în zilele de 8 și 9 octombrie 2019, între orele 8:00-20:00, până la epuizarea numărului de locuri.

Prin aceasta inițiativă, având în vedere creșterea alarmantă a numărului de cazuri de cancer de sân la vârste tinere, Spitalul Județean vine în sprijinul doamnelor și domnișoarelor sub vârsta de 50 ani.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii