Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zilele Școlii de Arte, bogate în manifestări dedicate Centenarului

Școala de Arte Satu Mare sărbătorește azi 113 ani de la înființare. Conducerea Școlii de Arte, managerul Mircea Deac și directorul Florin Pop au pregătit și în acest an un program încărcat, cu ocazia Zilelor Școlii de Arte care, în acest an, vor fi dedicate Centenarului Marii Uniri.

Zilele Școlii de Arte vor fi dedicate Centenarului Marii Uniri, și se vor desfășura timp de 5 zile. Fiecare manifestare va dura 100 de minute. Cei prezenți vor avea parte de muzică clasică, ușoară, populară, poezie și arte plastice.
Manifestările vor debuta marți, 20 noiembrie, la Consiliul Județean Satu Mare, cu o expoziție cu tematică legată de Centenar la care vor fi prezenți și partenerii Școlii de Arte din Teglas, Ungaria.
Programul va continua miercuri la Muzeul Județean, secția de Artă, cu un spectacol de muzică clasică și poezie, iar joi, manifestările se mută la Ardud, unde sătmărenii vor avea parte de un spectacol de muzică populară susținut de elevi și absolvenți ai Școlii de Arte.
Vineri, în sala de festivități a Școlii de Arte vor avea lor recitaluri de muzică ușoară, iar sâmbătă, manifestările se mută la restaurantul Poesis. Aici se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Festivalului Concurs Internațional „Muzica Inimii Mele” unde vor participa concurenți din mai multe județe.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii