banner draxkmaier satu mare

Lectori din România, Ungaria și Elveția, prezenți la Congresul medicilor stomatologi de la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Zeci de stomatologi s-au reunit în această seară la deschiderea celei de-a XI-a ediții a Congresului Medicilor Stomatologi.

”La ediția din acest an, din punct de vedere al lectorilor, este cel mai valoros congres pe care l-am realizat la Satu Mare. Avem onoarea să-l avem invitat pe domnul profesor Anton Sculean, care este șeful Parodontologiei internaționale, este șeful catedrei de Parodontologie de la Universitatea din Elveția, un nume reprezentativ în stomatologia internațională. Avem cei mai buni lectori, precum prof. dr. Augustin Mihai, prof. dr. Marius Leretter, conferențiari din Cluj și Timișoara. Sunt confirmați în jur de 450 de participanți, 280 de medici care și-au achitat acest congres. Din punctul nostru de vedere este cel mai bun congres din Transilvania. Este foarte important ca într-un oraș mediu precum Satu Mare să reușim să realizăm astfel de evenimente medicale. Din toate punctele de vedere, urbea noastră are doar de câștigat atât din punct de vedere științific, cât și din punct de vedere economic. Vor fi abordate teme de implantologie, teme de estetică, endodonție și vor fi expozanți care vor aduce aparatură, echipamente și instrumentar de ultimă generație. Doresc să felicit echipa care a participat la realizarea acestui eveniment”, a precizat președintele Colegiului Medicilor Dentiști Satu Mare, dr. Cosmin Rațiu.

La deschiderea oficială au fost prezenți președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, viceprimarii Adrian Albu și Gheorghe Stan, administratorul public Masculic Csaba, directorul DSP Satu Mare, Macrina Mihai, și Mihaela Curta, director executiv Direcția Relații Contractuale din cadrul CJAS Satu Mare.

Vineri și sâmbătă, între orele 9,00-20,00, cei înscriși vor participa la cursurile prezentate de lectori.

Cursul este acreditat cu 24 puncte EMC.

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii