banner draxkmaier satu mare

Donează sânge | Nevoia de sânge nu se oprește odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Autoritățile sătmărene atrag atenția sătmărenilor că în această perioadă stocul de sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare este deficitar la aproape toate grupele.

Stimați sătmăreni, bolnavii cu afecțiuni grave, internați în spitalele din județ, au mare nevoie de sânge, iar în acest moment stocul de sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare este deficitar la aproape toate grupele. În ultimele săptămâni, numărul mediu de donatori a fost de doar 25/zi, în condițiile în care ar fi nevoie de cel puțin 70 de donatori/zi pentru asigurarea unui stoc optim de sânge.

Dacă nu ați călătorit în afara țării în ultimele 28 de zile, nu ați intrat în contact cu persoane infectate și nu prezentați simptome specifice infecției cu coronavirus, vă rugăm să donați sânge!

La nivelul Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare s-au luat măsuri suplimentare pentru siguranța donatorilor și a personalului centrului. Donatorii primesc măști, se supraveghează dezinfecția riguroasă a mâinilor, se dezinfectează regulat spațiile de donare și se asigură distanțarea optimă a donatorilor.

Pentru a se deplasa la Centrul de Transfuzie Sanguină, donatorii trebuie să completeze declaraţia pe propria răspundere în care să stipuleze că merg să doneze sânge.

doneaza sange

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii