Jurnal Medical - aplicația web în care fiecare cetățean român se poate înscrie pentru a-și monitoriza starea de sănătate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Jurnal Medical este o aplicație web în care fiecare cetățean român, indiferent de localitate, se poate înscrie pentru a-și monitoriza starea de sănătate. 

Jurnal Medical este o soluție digitală cu ajutorul căreia, împreună, reducem suprasolicitarea numerelor de urgență, colectăm rapid informații de la o populație foarte mare, ne monitorizăm starea de sănătate pentru noi și pentru cei dragi și rămânem cu toții în siguranță. Datele completate de toți utilizatorii aplicației sunt centralizate și transmise zilnic către Institutul Național de Sănătate Publică și Direcțiile de Sănătate Publică pentru a putea gestiona potențiale focare și pentru a te putea proteja mai bine de pericol.

Platforma este o soluție digitală ale cărei principale beneficii sunt posibilitatea de a-ți monitoriza simplu simptomele și deplasările pentru tine și pentru membrii familiei tale sau alte persoane pe care le ai în grijă și colectarea rapidă, constantă și în timp real a informațiilor relevante de la comunități mari de cetățeni din toată țara pentru o mai simplă analizare a acestor informații de către autoritățile sanitare.

Datele completate de utilizatorii aplicației sunt monitorizate de Institutul Național de Sănătate Publică și de Direcțiile de Sănătate Publică din toată țara, astfel încât potențialele focare să poată fi monitorizate și gestionate, și pentru ca noi toți să ne putem proteja mai bine de pericol.

Jurnal Medical este un proiect dezvoltat prin parteneriat de Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, cu participarea Ministerului Sănătății și de către organizația Code for Romania, în cadrul programului Code for Romania Task Force. Platforma este administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii