alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

SJU Satu Mare anunță noi măsuri organizatorice după înghesuiala de la centrul de vaccinare din Policlinica Veche

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ultimele zile s-a înregistrat un număr mare de persoane care aufost programate și care s-au prezentat pentru administrarea vaccinului anti-Covid la centrul amenajat în incinta Ambulatoriului de Specialitate al SJU Satu Mare (Policlinica Veche).

Acest fapt a dus la creșterea timpului de așteptare și implicit la creare unor stări de agitație, de nemulțumire în rândul celor care au fost programați pentru vaccinare.

Legat de acest aspect, conducerea SJU Satu Mare ține  să facă unele precizări și, în același timp, adresează unele rugăminți persoanelor programate pentru administrarea vaccinului.

  • Sistemul de programare pentru vaccinare nu aparține Spitalului Județean fiind gestionat de alte entități.
  • Rugăm persoanele programate să respecte ora indicată de operatori. În felul acesta se poate evita aglomerația de la centrul de vaccinare și se poate reduce timpul de așteptare.
  • În cazul aparției unor suprapuneri, al aglomerării, al  creșterii timpilor de așteptare, vă rugăm să dați dovadă de răbdare, de înțelegere. Personalul medical care deservește centrul amenajat în incinta Ambulatoriului va face toate eforturile și va vaccina toate persoanele programate care s-au prezentat la centru.
  • Menționăm că după administrarea vaccinului fiecare persoană trebuie să rămână în incinta centrului, sub supraveghere medicală, minimum 15 minute.
  • Având în vedere cele de mai sus, faptul că numărul celor programați depășește capacitatea de operare, orarul centrului va fi prelungit până la vaccinarea tuturor celor care au fost programați.
  • Spitalul Județean a suplimentat personalul medical care deservește centrul de vaccinare de la Ambulatoriu de Specialitate.
  • Vă mulțumim pentru înțelegere!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii