alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Prima intervenție chirurgicală robotică în cazul unui copil, realizată într-un spital privat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Intervenția a avut loc vineri, 7 iulie, și a fost realizată de o echipă multidisciplinară din care au făcut parte medici specializați în Chirurgie Robotică, precum și medici din echipa spitalului Pelican: dr. Isac George, medic specialist Chirurgie Pediatrică și dr. Crăciun Adrian, medic primar pediatru, medic specialist ATO-Pediatrie.

Costurile aferente intervenției chirurgicale robotice au fost suportate în totalitate de Spitalul Pelican și de către partenerii care s-au alăturat în susținerea acestui proiect.
Spitalul Pelican va continua să asigure și în viitor suportul financiar pentru efectuarea operațiilor cu robotul da Vinci Xi pentru copii.
Intervențiile chirurgicale realizate în secția de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Pelican ating nivelul de excelență, fiind efectuate frecvent operații pentru o serie de afecțiuni genitourinare, gastrointestinale, patologia defectelor peretelui abdominal, afecțiuni ale pielii și ale țesuturilor moi.
Cu ajutorul Chirurgiei Robotice, copiii sunt spitalizați mai puțin timp după operație, suferința este minimă, iar pierderea sanguină este redusă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii