alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Zilele Urologiei Sătmărene, la cea de-a 12-a ediție

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cei mai renumiți reprezentanți ai profesiei s-au întâlnit la cea de-a 12-a ediție a Simpozionului Zilele Urologiei Sătmărene.

Colegiul Medicilor Satu Mare și Asociația Urologică Sătmăreană în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Satu Mare au organizat și în acest an Simpozionul Zilele Urologiei Sătmărene. 
Evenimentul, care are o bună reputație și o istorie îndelungată, este foarte important pentru specialiștii din regiune, prezentând cele mai recente realizări și practici în domeniu și abordând subiecte de interes atât pentru profesioniști, cât și pentru pacienți. 
Suntem mândri că secția de urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, renovată și în parteneriat cu Primăria Municipiului Satu Mare, dotată cu cele mai noi instrumente de diagnosticare, este deservită de specialiști excelenți care primesc pacienți nu doar din județ, ci din întreaga regiune. Acest lucru ne încurajează să menținem ritmul de dezvoltare și, pe lângă investițiile în sănătate, să atragem tineri specialiști în județul Satu Mare”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii